Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Murray kihagyja Wimbledont, miután egy cisztát operáltak ki a gerince mellől

Minich Réka

Frissítve 23/06/2024 - 14:13 GMT+2

Beigazolódtak a félelmek, Andy Murray nem tud pályára lépni Wimbledonban, ami számára az utolsó alkalom lett volna. A hivatalos beszámolók szerint egy cisztát távolítottak el a gerince mellől, de arról egyelőre nincs információ, hogy ez hogyan befolyásolja a párizsi olimpiai szereplését.

Döntő szettes győzelemmel ünnepelte karrierje 1000. meccsét Andy Murray Londonban

Hivatalossá vált, amitől már az elmúlt napokban tartottak: Andy Murray az utolsó szezonjában nem tud pályára lépni hazai Grand Slam-tornáján, Wimbledonban. A skót teniszező kénytelen volt visszalépni Queen's-ben, miután gondok akadtak a háta jobb oldalával, ami a lábában is éreztette a hatását.
Murray hátát megműtötték, egy cisztát kellett eltávolítani a gerince mellől. Arról egyelőre nincs hivatalos hír, hogy mekkora kihagyásra kényszerül, de a Telegraph értesülései szerint ez akár 6 hét is lehet, ami miatt a párizsi olimpiai szereplése is komoly veszélyben van.
Bár Murray nemrég még úgy nyilatkozott, nehezen tudja elképzelni, hogy ott legyen a US Openen, de valószínűleg ezt is át kell majd gondolnia, ha az eddigi terveit keresztülhúzza a műtétje.
Murray küzdőszellemét ismerve viszont nehezen elképzelhető, hogy játék nélkül vonulna vissza, így akár az is egy komoly lehetőség számára, hogy Roger Federerhez hasonlóan a Laver-kupán búcsúzzon el a közönségtől.
Forrás: Telegraph
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés