Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Marozsán szerencsés vesztestől kapott ki az eastbourne-i nyitókörben

Eurosport Magyarország

Frissítve 24/06/2024 - 15:37 GMT+2

Rothesay International - Marozsán Fábián az első fordulóban kiesett az angliai Eastbourne-ben zajló füves pályás tenisztorna 812 ezer euró összdíjazású férfi versenyében.

Így csent el egy szettet Marozsán a világelső Sinnertől Halléban

Marozsán a nyitókörben búcsúzott Eastbourne-ban
A világranglistán 45. magyar eredetileg a német Dominik Koepferrel találkozott volna - akitől kikapott februárban a tatabányai Davis-kupa-selejtezőben -, ám az ellenfél nem sokkal a rajt előtt sérülés miatt visszalépett. A helyére szerencsés vesztesként az ausztrál Aleksandar Vukic került, aki 81. az ATP-rangsorban.
Első összecsapásukon a 24 éves Marozsán rögtön elvesztette az adogatását, majd elszalasztott két bréklabdát, és 4:2-nél ismét elbukta a szerváját. Ez sorsdöntőnek bizonyult, a montenegrói származású rivális 28 perc elteltével szettelőnyben volt. A folytatás sem alakult biztatóbban a Hajdúszoboszló SE teniszezője számára, aki 1:1-nél került brékhátrányba, Vukic innen már végigvitte előnyét, és 61 perc alatt nyert.
A múlt héten Halléban a világelső Jannik Sinnerrel szemben alulmaradt Marozsán legközelebb az egy hét múlva kezdődő wimbledoni bajnokságon versenyez.
Eredmény, 1. forduló (a nyolcaddöntőbe jutásért):
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés