Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Marozsán Fábián: „Ezt a vereséget pofonként élem meg”

Eurosport Magyarország

Frissítve 24/06/2024 - 19:08 GMT+2

Nem jött össze a győzelem Marozsán Fábiánnak az eastbourne-i ATP 250-es torna első fordulójában. Az eredeti sorsolás alapján Dominik Koepferrel mérkőzött volna meg a világranglista-45. magyar játékos, ám a balkezes német vasárnap este visszalépett a versenytől, így végül az ausztrál Aleksandar Vukiccsal került szembe, aki 6:2, 6:4-es győzelmet aratott.

Így csent el egy szettet Marozsán a világelső Sinnertől Halléban

Jól mentek az edzések itt Eastbourne-ben is, még a beütésnél is jól éreztem magam, nem értem, mi történt a pályán.
„Előzetesen valamelyest még örültem is neki, hogy nem Koepferrel játszom, hiszen balkezes, amit nem szeretek, és kemény pályán, a téli Davis-kupa-fordulóban ki is kaptam tőle. Azt nem gondoltam, hogy Vukic könnyű ellenfél, az elmúlt két hétben elég jó meccsei voltak füves pályán, ráadásul a selejtező miatt itt is volt már két mérkőzése, de úgy éreztem, lehet sanszom ellene. Ezt a vereséget pofonként élem meg, főleg, mivel múlt héten két remek találkozót vívtam” – fogalmazott Marozsán Fábián a találkozót követően.

A mérkőzésről elmondta: ezúttal nem jöttek úgy az adogatásai, mint Halléban, ellenfele pedig jól játszott.
„Nem voltam képes akkora ellenállást kifejteni, amivel hibára kényszerítettem volna, nem tudom mi volt az oka, engedtem, hogy a saját játékát hozza. Most az utazóedzőm, Hajdusik Roman van velem, hamarosan leülünk átbeszélni a tanulságokat” – tette hozzá.
Marozsán Fábián tartja magát korábbi tervéhez, és Angliában készül tovább a wimbledoni bajnokságra, amelynek helyszínére előreláthatóan kedden vagy szerdán utazik tovább – ez attól függ, milyen edzéslehetőségekhez juthat még Eastbourne-ben.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés