Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Kiütötte a milánói derbin az Inter a Milant, a Napoli mélyről kapaszkodott és mentett pontot

Eurosport Magyarország

Publikálva 16/09/2023 - 23:05 GMT+2

Az Internazionale könnyedén, 5-1-re verte az AC Milant az olasz labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának szombati rangadóján.

Az Internazionale könnyedén, 5-1-re verte az AC Milant az olasz labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának szombati rangadóján.

Fotó: Getty Images

Sorozatban ötödször az Inter nyerte a milánói derbit

A találkozót mindkét gárda százszázalékos mérleggel várta, ennek ellenére elmaradt a nagy csata, mert a vendéglátó kék-feketék már a szünetig kétgólos előnyre tettek szert. Bár a piros-feketék szépítettek a térfélcserét követően, az örmény Henrih Mhitarjan második találatával azonban bő tíz perccel később visszaállította a különbséget az Inter, sőt, az utolsó tíz percben újabb két góllal a kegyelemdöfést is megadta.
Az idén Bajnokok Ligája-döntős Internazionale sorozatban ötödször múlta felül városi riválisát, amely az előző négy alkalommal szemben ezúttal - ha csak egyszer is, de - betalált.
A Serie A mezőnyében immár kizárólag az Internek makulátlan a mérlege.
A címvédő Napoli kétgólos hátrányról egyenlítve mentett pontot a Genova vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának szombat esti mérkőzésén.
A hazaiak a második félidő elején hiába vezettek két góllal, a Bajnokok Ligájára készülő nápolyiak az utolsó negyedórában Giacomo Raspadori és Matteo Politano találatával egyenlítettek.

Serie A, 4. forduló:

  • Internazionale-AC Milan 5-1 (2-0)
  • Juventus-SS Lazio 3-1 (2-0)
  • Genoa-SSC Napoli 2-2 (1-0)
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés