Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Mészöly visszatért, elhozta a három pontot Felcsútról az Újpest

Eurosport Magyarország

Publikálva 08/03/2024 - 22:15 GMT+1

Labdarúgó NB I - Az Újpest 2-0-ra nyert a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

Puskás Akadémia - Újpest (Fotó: ujpestfc.hu)

Fotó: From Official Website

Az Újpest kétgólos győzelmet aratott Felcsúton
Győzelmükkel az újpestiek a tizedikről a nyolcadik helyre léptek fel a tabellán és október óta először nyertek egymást követő két mérkőzést.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Gyorsan vezetéshez jutott az Újpest, amelynek kispadján - eltiltása mérséklését követően - újra ott ült Mészöly Géza vezetőedző. Ezt követően a vendégek visszahúzódtak és próbáltak a megszerzett labdákkal néhány érintésből a hazai kapu elé kerülni, több alkalommal igen veszélyesen. A Puskás Akadémia a gólt követően mezőnyfölénybe került, sokat birtokolta a labdát, ám a tizenhatos előtt nem tudott veszélyes helyzetet kialakítani.
Fordulást követően fokozta a nyomást a felcsúti gárda, de továbbra is sok volt a játékában a pontatlanság, ezért a vendégek különösebb erőfeszítés nélkül, magabiztosan őrizték vezetésüket. Sőt, a hajrához közeledve az Újpest növelte előnyét, az előre húzódó középhátvéd, Georgios Antzoulas első NB I-es találatát szerezte meg. A Puskás Akadémia becsületből ment előre, de semmi veszélyt nem jelentett a vendégkapura, így esélye sem volt a pontszerzésre.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés