Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

DVTK - Ferencváros, NB I, 10. forduló - Élő statisztikák

OTP Bank Liga / Matchday 10
Stadion Diósgyöri / 22.10.2023
Befejezett
1
2
Élő
Élő frissítések
Nagy Bettina

Frissítve 21/10/2023 - 21:23 GMT+2


A címvédő és listavezető Ferencváros a Diósgyőr vendégeként zárja vasárnap késő délután a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulóját.
A találkozót nagy érdeklődés övezi, már tíz nappal a rangadó előtt minden jegy elkelt, azaz - ha a vendégszektor is megtelik és minden bérletes kilátogat a mérkőzésre - telt ház, 12 ezer szurkoló előtt játszik majd az éllovassal a negyedik helyezett. A diósgyőri klub honlapja szerint a találkozó rendőrségi szempontból kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a mérkőzés előtt fokozott ellenőrzésekre és útlezárásokra kell számítani. Emiatt a klub a Miskolci Rendőrkapitánysággal közösen arra kéri a szurkolókat, hogy a megszokottnál korábban induljanak el a stadionhoz és legyenek türelmesek a beléptetésnél.
A DVTK a legutóbbi mérkőzésén kikapott, az Újpest otthonában maradt alul 2-0-ra, és három pont a hátránya az FTC-vel szemben, amely egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A fővárosi csapat öt győzelem után legutóbb a Debrecennel 2-2-es döntetlent játszott otthon.
A párharc az elmúlt években a Ferencváros fölényét hozta, a legutóbbi tíz bajnoki összecsapásukból a kilenc fővárosi sikerrel zárult, 28-4-es gólkülönbség mellett.
Diósgyőri VTK-Ferencvárosi TC 17.45
(MTI)