Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A kevésbé izgalmas félidőben jött a gól a Debrecen és a Fehérvár meccsén

Eurosport Magyarország

Publikálva 12/05/2024 - 22:41 GMT+2

A Debrecen egygólos meccsen nyert a vendég Fehérvár ellen a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó előtti, 32. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Debreceni VSC-Fehérvár FC 1-0 (fotó: dvsc.hu)

Fotó: From Official Website

Az első félidő rendkívül eseménydús volt, gyakorlatilag a gólon és a piros lapon kívül mindent láthatott a közönség. A vendégek jóval közelebb álltak a vezetés megszerzéséhez, de vagy Megyeri védett hatalmasat, vagy - amikor már a debreceni hálóőr is tehetetlen lett volna - a kapufa hárított.
A második játékrész már messze nem volt ilyen izgalmas, a Debrecen vendéglátóként becsülettel próbálkozott, a Fehérvárnak pedig egy-egy kisebb lehetősége akadt.
A hajrában ugyanakkor megszerezte a vezetést a Loki, a belső védő Dreskovic kapásból lőtt óriási gólt, miután egy szögletet követően kifejelték a labdát.
A Debrecen egy újabb ziccernél eldönthette volna a három pont sorsát, de a helyzete kimaradt. Így az utolsó percekben még védekeznie kellett, amit aztán sikeresen meg is tett, és győzelemmel búcsúzott a Nagyerdei Stadion közönségétől.
A hajdúsági gárda - amely sorozatban a harmadik hazai összecsapásán győzött 1-0-ra - ezzel biztosan az ötödik helyen végez. A fehérváriaknak viszont a zárófordulóban a Diósgyőr ellen kellene bebiztosítaniuk a bronzérmes pozíciójukat.
OTP Bank Liga, 32. forduló:
Debreceni VSC-Fehérvár FC 1-0 (0-0)
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés